TABLÓ

Főoldal / Szolgáltatásaink

TABLÓ FOTÓZÁSA ÉS KÉSZÍTÉSE


A Gócsa Fotó csapata majdnem 40 éve foglalkozik tablókészítéssel, több száz tablót fényképeztünk eddig. Fényképészekből és profi designerből álló csapatunk az egyszerűtől az egyedi tablóig mindenfélét készített. Megvalósítjuk az osztály egyedi kérését, tervét, de választhattok a mintakollekciónkból is. Ma már a tablókészítést az első kattintástól a keretezésig el tudjuk végezni, így nem kell több helyre mennetek a fotók miatt. Ajánlatunkat igény szerint elmondjuk az iskolai megbeszélésen, szülői értekezleten. A fényképezés történhet az iskolában, vagy saját, professzionális jászberényi műtermünkben. Több (legalább 5-6) képet készítünk rólad. Az iskolában átadott index képből kiválaszthatod a neked legjobban tetsző felvételt. A kiválasztott kép fekete fehérben, vagy barnítottan is megrendelhető.
A fotózást követően mindenkinek saját felvételeiről index képeket és megrendelő tasakot adunk át. A tablóra választott képet retusáljuk, de igény szerint a többit is. Az osztállyal szerződést kötünk, így nem ér az a meglepetés benneteket, hogy ez meg az nem volt benne az alapárban.

Minden diák által kiválasztott legjobb kép kerül az osztálytablóra, melynek hátterét mindig az osztály választja ki. Lehet egyedi elképzelés, saját grafika is, de nekünk is számtalan mintánk vannak, melyből lehet választani. Akár több osztály is kerülhet egy tablóra, ez iskola és szokás függő. A nagy bekeretezett tabló mellett lehetőség van kistablóra is, mely kinézetében teljesen megegyezik a nagyéval, csak méreteiben kisebb (A5 vagy A4 méret). Tudunk kiskönyvet is szerkeszteni a diák legjobb felvételeiből és az osztályképből.A kiválasztott 1 vagy 2db képből a diák egy alapcsomagot kap, melyet próbáltunk úgy összeállítani, hogy a csomag ára ne legyen magas, és ne tartalmazzon egy- egy képméretből feleslegesen nagyszámú felvételt. A csomag összeállításakor figyelembe vettük az elmúlt évek rendelési tapasztalatait. Alap csomag ára megegyezés szerint tartalmazhatja az osztálytabló árát is. Fontos megjegyezni, hogy az alapcsomag felvételén túl lehet rendelni több képből és több méretből is. A rendelt képek retusálva kerülnek átadásra. Köszönhetően a saját fotólaborunknak és technikai háttérnek, a kiválasztott kész képek a leadott rendeléstől számított 6-7. munkanapon akár átadásra kerülhetnek.

I. CSOMAG

 1. 1 db 15x21 kép
 2. 4 db 7x10 kép
 3. A5 fotókönyv
 4. összesen 5 db kép

II. CSOMAG

 1. 1 db 15x21 kép
 2. 6 db 7x10 kép
 3. 1 db 10x15 kép
 4. 8 db igazolvány kép
 5. 12 db bélyegkép
 6. összesen 28 db kép

III. CSOMAG

 1. 1 db 15x21 kép
 2. 6 db 7x10 kép
 3. 2 db 10x15 kép
 4. 8 db igazolvány kép
 5. 24 db bélyegkép
 6. A5 fotókönyv
 7. összesen 41 db kép

Nagytabló készítését, szerkesztését, nyomtatását vállaljuk.

Fix kedvezmény:
 1. az összes tanár képet ingyen készítjük
 2. az osztályfőnök ajándék kistablót kap

Osztálykép készítés

Minden évben az osztállyal és az iskolával leegyeztetett időpontban keressük fel a diákokat és elkészítjük az osztályképet, barátos képeket. Évtizedek óta kialakult hagyomány szerint az osztályból egy kijelölt diák veszi fel a rendelés és mikor már mindenki rendelt leadja nekünk.

Köszönhetően a saját fotólaborunknak és technikai háttérnek, a kiválasztott kész képek a leadott rendeléstől számított 6-7. munkanapon akár átadásra kerülhetnek.

Szalagavató fotózása és videózása

Videózás: osztályszám függően 2-4 operatőr áll rendelkezésre a videó felvételek elkészítésére. A diákok DVD lemezen kapják meg az egész estés 2-4 kamera felvételéből összevágott felvételt. A felvétel nem egy összefoglaló, nem rövidített verzió! A bevonulás, szalagtűzés, nyitó-, záró és osztálytáncok is rajta vannak. Lehetőség van a főpróba videózására is. Ebből sokszor videó klipet készítünk, mely a szalagavató szüneteiben vetítünk le a szülőknek és diákoknak.

http://www.youtube.com/watch?v=mf7sBFiS3Og

http://www.youtube.com/watch?v=DVyB5T6u6OM

Riportfotók: létszám függően egész este 1-3 fényképész készíti az ünnepség és táncotok sok száz fotóját. Bevonulás, sorképek, egyéni közeli képek, szalagtűzés, kézfogás, kivonulás, kosztümös osztálykép, keringő, osztály tánc és táncruhás csoportképek. Csoportképek készítését előre egyeztetik az osztályok képviselői a fotóssal.

Stúdió Fotózás: A helyszínre kihelyezett fotóstúdiónál (mobil műteremben) spontán-, egyéni-, csoportos-, családi-, baráti- és bulis képek készülnek a rendezvény ideje alatt.Minden fénykép (kb. 1000-3000 db) 3-4 napon belül feltöltésre kerül a gocsafoto.hu weboldalra a rendezvény saját felhasználó nevével és jelszavával, melyet a szalagavató napján kártyán osztunk ki a szülőknek. Minden Diák az elérhetőségről tájékoztatást kap az iskolában is.

Amennyiben elnyerte tetszését szolgáltatásunk vegye fel velünk a kapcsolatot a szolgáltatások díjával kapcsolatban a +36 30 484 80 80-as telefonszámon vagy a gocsafoto@gocsafoto.hu e-mail címen.