KISMAMA

Főoldal / Szolgáltatásaink

KISMAMA FOTÓZÁS


A baba története már a pocakban elkezdődik. Egyediek, mert egy még láthatatlan Életet állítanak középpontba. Szépek, mert a babáról és mamáról, egy közös lét pillanatairól szólnak. Meghittek és megindítóak, tele reménnyel és őszinte várakozással.

A kismamafotózásokon készített fényképek visszaadják az áldott állapotban lévő nők különleges kisugárzását, egyaránt süt róluk a boldogság, az örömteli várakozás és a végtelen harmónia. Sok nő emlékszik vissza a gyermekvárásra úgy, mint élete legszebb időszakára. A kismamafotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat, jó érzés időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a babavárás minden szépségét és a felejthetetlen emlékeket. Néhány év múlva pedig már kisgyermekének is megmutathatja a fotózáson készült képeket, és elmesélheti neki, milyen is volt, mikor még a mama hasában "lakott". Egy-egy kismama fotó kedves ajándék is lehet, örülni fog neki a leendő apuka, a nagyszülők és a barátok is.

A kismamák többségében ezalatt a csodálatos időszak alatt is felmerülnek a kételyek. Vannak, akik a különleges kisugárzásuk ellenére sem érzik szépnek magukat, és feszélyezheti őket a testükben végbemenő sok-sok változás. A kismama fotózás során éppen ezért maximálisan odafigyelünk rá, hogy a leendő anyuka jól érezze magát nálunk, és ellazuljon. Otthonos hangulatú műtermünkben várjuk, ahol oldott hangulatban történik a kismamafotózás, és készülnek el a leendő anyukák természetes szépségét kiemelő, igényes, műtermi fotók – különböző ruhákban, beállításokban és hátterekkel. Amennyiben nem műtermi képeket szeretne a kismama, lehetőség van az otthoni fotózásra is, a lényeg, hogy kényelmesen érezze magát és teljesen el tudjon lazulni. A retusálás segítségével pedig eltüntetők az esetleges apró tökéletlenségek. Egy profi fotós csak úgy adja ki munkáját a kezéből, hogy azon elvégez némi javító munkát, a tökéletes végeredmény érdekében.

Fotózás időtartama: 1-1,5 óra
Átadás: DVD lemezen
Lehetőség van fényképek, fotókönyv és ajándéktárgyak készítésére a kész képekből.