Jegyes fotók

Főoldal / Szolgáltatásaink

Jegyes fotózás

Ahogyan az elnevezéséből is sejteni lehet, nem egy ősi magyar népszokásról van itt szó. Ettől függetlenül egyre népszerűbb és mind a jegyes pár, mind a fotós részére számtalan előnnyel jár.

A jegyes fotózás, más néven e-session vagy engagement session leginkább az esküvőhöz kapcsolódó kreatív fotózáshoz hasonlít annyi különbséggel, hogy itt még nincs az ifjú páron az esküvő nyomása, szabadon, tetszőleges helyszínen, de akár az esküvői fotózás helyszínén, hétköznapi ruhában készíttethetnek magukról közös képeket melyek témája természetesen a szerelem.

A jegyes fotózás az egyik legjobb alkalom arra, hogy a pár feloldódjon a kamera előtt, kialakuljon a fotós és köztetek az a bizalom, melynek hiányában az elkészült képeken feszültség, nyugtalanság jelei lesznek láthatók. Ez egy teljesen természetes jelenség, hacsak nem állsz minden nap kamerák kereszttüzében. A legtöbb embernek kell fél-egy óra mire feloldódik és igazán jó képeket lehet róla készíteni. Ezalatt lehetőség nyílik egymás megismerésére, kötetlen beszélgetésre.

A jegyes fotózásra nem véletlenül készül az esküvő előtti hetek egyikén, mivel az így elkészült képeket felhasználhatjátok egyedi meghívók tervezésénél, az esküvőn történő film vetítéshez de természetesen a saját szórakoztatásotokra is kiválóan alkalmas. A jegyes fotózás tekinthető egyfajta próbafotózásnak is. Megismerhetitek a fotóst, annak munkáját, a munkához való hozzáállását valamint a végterméket, a képeket.

  1. Fotózás időtartama: 1,5-2 óra
  2. Átadás: DVD lemezen
  3. Lehetőség van fényképek, fotókönyv és ajándéktárgyak készítésére a kész képekből (pl: esküvői meghívó, köszönő ajándékok).